VELKENDT ANSIGT SKAL VIDEREUDVIKLE PIGEFODBOLDEN I RANDERS Q

Morten ‘Løbe’ Hyldgaard er Randers Q’s nye fodboldkoordinator fra 1. oktober, og både den ihærdige ildsjæl og det kronjyske fodboldsamarbejde glæder sig.

Træner, kommunikationsansvarlig, en del af det sportslige udvalg og en helt igennem fantastisk ildsjæl for Randers Q.

Morten ‘Løbe’ Hyldgaard har haft mange kasketter på, siden Randers Q-samarbejdet begyndte i foråret 2021. Fra 1. oktober bliver han professionel frivillig som klubbens nye fodboldkoordinator i en 30-timers stilling i en delt ansættelse mellem Randers Q og DGI Østjylland.


“Først og fremmest er jeg taknemlig for, at dygtige folk fra både DGI og Randers Q har kigget min vej. Nu glæder jeg mig til at komme i gang med at skabe flere gode oplevelser for pigefodboldspillere i Randers sammen med ildsjæle fra de 8 moderklubber. Jeg glæder mig til at fortsætte rejsen i et projekt, hvor både potentialet og ambitionerne er kæmpestore”

… Udtaler Morten ‘Løbe’ Hyldgaard.


Skal styrke pigefodbolden i Randers

Morten ‘Løbe’ Hyldgaards primære opgaver bliver at styrke samarbejdet og koordineringen mellem de 8 samarbejdsklubber: Vorup FB, Kristrup Boldklub, Romalt IF, Randers Freja, Helsted Fremad, Hornbæk SF, IF Alliancen og SMIFF09.


Den nye fodboldkoordinator kommer også til at kaste sig over rekrutteringen af flere piger til Randers Q og de enkelte klubber, udvikling af træningsmiljøet, aktiviteter målrettet fællesskab og sportslig udvikling samt styrkelse af samarbejdet til eksterne samarbejdspartnere.


Morten ‘Løbe’ Hyldgaard vil være på arbejde, når foreningslivet lever og vil være synlig på banerne sideløbende med det administrative arbejde i stillingen. Enkelte dage vil han også være hos DGI Østjylland, hvor han vil have muligheden for tæt sparring med medarbejderne der.


Et stærkt fodboldmiljø for piger

Randers Q har hold i ungdomsrækkerne U13-U18. Visionen var og er fortsat, at det skal være fedt at være pigefodboldspiller i Randers. Randers Q har skabt et stærkt fodboldmiljø for pigespillere på alle niveauer, hvor den enkelte spiller trives både socialt og sportsligt. En stærk bredde er hjørnestenen i samarbejdet, og efter blot at have eksisteret i 1 år har klubben i efterårssæsonen 2022 fodboldhold i stort set alle rækker, og det betyder, at alle byens pigefodboldspillere kan finde et niveau, der matcher den enkelte spiller.


Randers Q har med tilknytningen af en fodboldkoordinator flyttet barren en tand højere op for at skabe de allerbedste rammer for pigefodboldspillerne i Randers – det bliver endnu federe at være pigefodboldspiller i Randers.

Rasmus Lynge henter sin bror ind i trænerteamet

Rasmus Lynge har peget på sin bror som assistenttræner, og har fået sit ønske opfyldt. Mikkel Lynge kommer med en bred ballast, både som fodboldtræner og som menneske. Henrik Andersen trækker stikket som assistenttræner i Romalt, og bliver tilknyttet som holdleder.

Læs mere »

Nyt logo – hvorfor?

Måske har du lagt mærke til, at vores logo er blevet blåt, og har fået en anden “bold” indeni? Det kommer i kølvandet på klubbens ændrede strategi, og forberedelse til fremtidens Randers Q

Læs mere »

Rasmus Lynge får 2 år

Det bliver en meget erfaren træner, der sætter sig i cheftrænersædet, når hele Kronjyllands Kvindehold starter efterårets turnering. Rasmus Lynge skriver for 2 år.

Læs mere »