2 sæson-definerende himmelfarts-kampe venter

Ikke siden forårsåbneren har 1. holdet smagt nederlagets bitre noter, og alligevel står vi med et Kr. Himmelfartsprogram, som vil definere resten af sæsonen. Hjemme møder vi ASA torsdag, mens Odense Q tager i mod på søndag.

Kampen mod ASA spilles på Langvang Idrætscenter

Lidt unormalt, så spilles kampen mod ASA på Langvang Idrætscenter ifm. at Randers Q afholder årets PigeCamp på netop Langvang. Kampen fløjtes op kl. 13.00, og bliver således flankeret af 50 små fodboldfans der forhåbentligt vil hjælpe holdet til en sejr.

Truppen mod ASA 

3 point mod ASA ville virkelig give noget luft til topduellen i Odense på søndag, hvor vi med den ultimative præstation ville kunne sende os helt i top, eller helt til himmels får man lyst til at drømme om her i Kr. Himmelfartsferien. I første omgang skal nedenstående spillere koncentrere sig fuldt ud om kampen torsdag mod ASA.

Stillingen er næsten ligeså tæt og spændende som dette års udgave af 3F Superligaen! 

Kampens profil: Julie Binderup #14 

Både Fria Brix #10 og Julie Binderup #14 blev kåret til PLAYER OF THE MATCH i seneste kamp. Julie Binderup har vist sig godt frem på 2. holdet, og de gode takter har hun i den grad taget med sig til kampen mod Søhus Stige, hvor hun spillede en kanon kamp, og ligefrem efterfølgende kåret til en af kampens mest iøjnefaldende spillere. Flot udvikling af vores unge nr. 14!

Julie Binderup blev kåret til PLAYER OF THE MATCH i den seneste kamp mod Søhus Stige.

Alberte Fjendbo er desværre skadet

Vores aggressive back Alberte Fjendbo er desværre blevet langtidsskadet med et brækket skinneben, hvorfor hun ikke kan være med det næste stykke tid. Tak til vores partner Planner4You som er personlig sponsor for Alberte. Vi ønsker Alberte god bedring!. Samtidig venter vi også i spænding på at vores nr. 2 Julie Jensen igen bliver kampdygtig efter længere tids knæproblemer. Julie er igen med i holdtræningen, så der kan ikke gå længe.

Din støtte på sidelinjen er en støtte til hele projektet

Kom ud og støt vores piger! De spiller god fodbold, og de er byens 1. hold på kvindesiden. Vær med til at sætte en dagsorden, hvor vi sammen skaber forudsætningen for at piger i Kronjylland ikke behøver at kigge langt efter at udfolde ambitioner. Din tilstedeværelse er en stemme, og det gør en forskel. Vi ses!

PODCAST: LIVE fra QBIZZ

Mød Anders Gerber som er talentudviklingschef ved DBU, Formand Jacob Velling, Sportschef Morten Hyldgaard og anfører på 1. holdet Fria Brix.

Læs mere »