CEPHEUS PARK VENTER

For første gang nogensinde, skal byens førstehold på kvindesiden spille på byens bedste hjemmebane - CEPHEUS PARK RANDES! Haderslev venter ...

Historisk kamp venter byens 1. hold på kvindesiden

Søndag bliver der skrevet lokal fodboldhistorie når vi, Randers’ bedste fodboldkvinder møder Haderslev FK i en kamp på Cepheus Park Randers.

Gratis entré, Sol & FRI BAR på Viborgvej 

Vejrguderne har lovet tørvejr og nogen sol, og i samarbejde med Randers FC er der fri entré. Sparekassen Danmark og VERDO er gået sammen om at lave FRI BAR på stadion. Derudover kan frokosten også klares, som traditionen tro byder på landets bedste stadion platte.

Kampens profil: Julie K. Christensen #6 

Julie KC blev hevet op på 1. holdet dette forår (Fra U17) i en alder af bare 15 år, og det har vist sig at være en gevinst for holdet, hvor hun sidste gang blev kåret som kampens spiller. Et meget spændende midtbanetalent, som spiller på den defensive midtbane. 

“Jeg glæder mig vildt meget til at spille på byens stadion, og håber der kommer en masse mennesker og ser os spille” … fortalte Julie efter sin udtagelse til kampen.

BILKA & SPAREKASSEN DANMARK er klar med pausekonkurrence

I pausen bliver der for nogle heldige tilskuere mulighed for at vinde en præmie, og måske for selv at betræde det fine græstæppe – så vær klar i pausen. Der fine præmier på spil! 

Din støtte på sidelinjen er en støtte til hele projektet

Kom ud og støt vores piger! De spiller god fodbold, og de er byens 1. hold på kvindesiden. Vær med til at sætte en dagsorden, hvor vi sammen skaber forudsætningen for at piger i Kronjylland ikke behøver at kigge langt efter at udfolde ambitioner. Din tilstedeværelse er en stemme, og det gør en forskel. Vi ses!

CEPHEUS PARK VENTER

For første gang nogensinde, skal byens førstehold på kvindesiden spille på byens bedste hjemmebane – CEPHEUS PARK RANDES! Haderslev venter …

Læs mere »

PODCAST: LIVE fra QBIZZ

Mød Anders Gerber som er talentudviklingschef ved DBU, Formand Jacob Velling, Sportschef Morten Hyldgaard og anfører på 1. holdet Fria Brix.

Læs mere »