En pigedrøm

Der skal gå i opfyldelse

Kom med på en rejse, der handler om meget mere end fodbold, forretning og resultater.

Det handler om oplevelser, drømme og rollemodeller. Det handler om relationer, venner for livet, at være noget for andre, og om at “høre til”. Om glæde, udvikling og sammenhold.

Vi står på 3 lige vigtige ben

BREDDEN

Bredden er vores grundlæggende ben. Det handler om fællesskab, folkesundhed, trivsel og fantastiske oplevelser og venskaber for liver. De piger mødes med god træning, kampe og stævner på breddeniveau.

TALENTHOLD

Der findes en gruppe af piger, som har store ambitioner. De elsker spillet, de er træningsparate, de er dygtige og motiverede. De piger mødes med et tilbud med ekstra fokus på udvikling, på ét af vores talenthold.

byens 1. hold

Hele byens hold på kvindesiden repræsenterer drømmen. Det handler om lige muligheder! 1. holdet er byens dygtigste seniorer, som står ovenpå det arbejder der laves i moderklubber, i bredden og på talenthold.

Talenttrekanten

Det skal være muligt at realisere drømme lokalt. Fra barn i moderklubben til rollemodel på hele Kronjyllands kvindehold, landshold eller via en international karriere.

Vil du være med til at udvikle pige- og kvindefodbolden i Kronjylland, og samtidig være en del af et netværk der både skaber værdi, eksponering og gode oplevelser?

QBIZZ

Netværk · Talks · Inspiration · Hospitality

GAMEDAY VIP

Kampoplæg · Netværk · Hospitality