VERDO spiller også med i kommende sæson

Når vi starter op i den kommende sæson, så er det fortsat med VERDO som hovedsponsor, sammen med Sparekassen Danmark. VERDO har netop forlænget den aftale der oprindeligt kun løb et enkelt år.
VERDO var, sammen med Sparekassen Danmark, vært for en gratis ØL/Vand da vi spillede på Cepheus Park Randers foran omkring 1.000 tilskuere.

Hvorfor er VERDO sponsor? – VERDO forklarer:

Verdo investerer i at sikre en levende og langsigtet udvikling i vores lokalområde via kulturelle og sportslige sponsorater. Vores sponsorater afspejler vores værdier og vores ansvar i det lokalsamfund, vi hører til.
Randers Q er en vigtig del af sportslivet i Randers. Med stærke randrusianske rødder støtter vi sporten i Randers og ser det som vores pligt at bidrage til holdets succes og udvikling. Vores støtte til Randers Q er ikke kun en investering i sporten, men også i fællesskabet. Ikke mindst ønsker vi at støtte de unge kvinders fremtid. Verdo er yderst begejstret over kvindernes ambition om at repræsentere Randers med et hold på eliteplan:

”Jeg er vild med den energi og vilje, der bliver lagt i det. Der skal selvfølgelig være lige muligheder for piger og drenge, og vi er glade for at kunne støtte et lokalt initiativ, der bidrager til det, og som samtidig er med til at udvikle unge menneskers færdigheder.”
– Tine Martlev Pallesen, kommunikations- og marketingchef hos VERDO.

Verdo tror på at skabe muligheder og udvikle potentialer i vores lokalområde. Derfor er vi stolte af at være sponsor for Randers Q og bidrage til holdets fortsatte rejse mod nye højder.

VERDO’s Engagement

• Lokalt Fællesskab: Vi støtter de initiativer, der bringer vores samfund tættere sammen.
• Langsigtet Udvikling: Vores sponsorater er en investering i fremtiden.
• Sportens Værdi: Vi anerkender sportens rolle i at fremme sundhed, teamwork og personlig udvikling.
Sammen med Randers Q arbejder vi for en lysere og mere dynamisk fremtid for kvindefodbolden i Randers.

Læs mere om vores sponsorater og engagement i lokalsamfundet på Verdo’s hjemmeside.

Aktiveringsarrangement i Romalt ifm. et hjemmestævne.

CEPHEUS PARK VENTER

For første gang nogensinde, skal byens førstehold på kvindesiden spille på byens bedste hjemmebane – CEPHEUS PARK RANDES! Haderslev venter …

Læs mere »