OPTAKT: Randers Q vs Fredericia

Det bliver unægteligt en anden kulisse i Romalt på søndag, men vi håber stadig på opbakning, når vi tager i mod bundproppen fra Fredericia søndag kl. 13.00
Foto: Morten Degn

Det var en stor oplevelse at spille på CEPHEUS PARK RANDERS foran op mod 1000 tilskuere. Nu skal fokus rettes ind mod næste ogave, når Fredericia kommer på besøg.

Cepheus Park Randers er skiftet ud med noget mere simple forhold i Romalt, hvor den lille betontribune med plads til 50 stående tilskuere, i den grad er en kontrast til det inferno vi oplevede i søndags. Det ændrer dog ikke på vigtigheden af at få en god afslutning på forårssæsonen.

Truppen mod Fredericia – Meget unge talenter får chancen for at vise sig frem.

Foruden Julie KC som altid er med, så får også Ida-sofie Hansen & Silke Mortensen en plads i truppen denne gang. Begge sidstnævnte spillere har allerede fået deres debut, og vist at de har masser at byde på. Ida Hansen med sin fornemme teknik, og blik for sine medspillere i den offensive fase. Silke Mortensen, en back der med stor fysik i defensiven, og et godt drev fremad i den offensive fase, sagtens kan vise sig at blive en stor gevinst.

Kampens profil: Ann Bech-hansen #15 – den første kvinde til at score et mål for byens 1. hold på CEPHEUS PARK RANDERS 

At det lige skulle blive Ann der blev en historisk målscorer på Cepheus Park Randers, lå nok ikke i kortene. Ann er en solid og dygtig back, men ikke nogen notorisk målræv. Glæden var da også til at få øje på, da den 28 årige back efter et flot løb i feltet kunne prikke bolden i kassen til 1-0, til glæde for de 1000 fremmødte tilskuere.

Din støtte på sidelinjen er en støtte til hele projektet

Kom ud og støt vores piger! De spiller god fodbold, og de er byens 1. hold på kvindesiden. Vær med til at sætte en dagsorden, hvor vi sammen skaber forudsætningen for at piger i Kronjylland ikke behøver at kigge langt efter at udfolde ambitioner. Din tilstedeværelse er en stemme, og det gør en forskel. Vi ses!

CEPHEUS PARK VENTER

For første gang nogensinde, skal byens førstehold på kvindesiden spille på byens bedste hjemmebane – CEPHEUS PARK RANDES! Haderslev venter …

Læs mere »

PODCAST: LIVE fra QBIZZ

Mød Anders Gerber som er talentudviklingschef ved DBU, Formand Jacob Velling, Sportschef Morten Hyldgaard og anfører på 1. holdet Fria Brix.

Læs mere »