Støtteplakaten 2022 | 2023

Randers Q handler om sammenhold, om identitet, om vilje og om glæde. 4 stærke ord i en smuk fortælling, som skaberen af årets støtteplakat har fået mejslet ind i ét stort kram.

Alle unge mennesker har fortjent sådan et kram, og nu kan du altså få det hjem på værelset (eller i stuen) så du kan kigge på det hver dag! Måske var det også den oplagte advents- eller julegave. Samtidig støtter du Randers Q + dit eget hold med 50 kr.

Nu er chancen der, for at købe denne fantastiske hyldest til fællesskabet, og samtidig støtte både Randers Q og holdkassen.

1000 tak til den randrusianske multikunstner, Lars Karmark, som har lavet tegningen til denne flotte plakat.

 

Str.: 50×70 cm.

Kvalitet: Plakatkvalitet

Pris: 189 DKK (50 DKK til holdkassen)

Levering: Afhentning i Helsted & Hornbæk i slutningen af november. (leveret i plakatrør)

Betaling: Mobilepay eller kreditkort.

Rasmus Lynge henter sin bror ind i trænerteamet

Rasmus Lynge har peget på sin bror som assistenttræner, og har fået sit ønske opfyldt. Mikkel Lynge kommer med en bred ballast, både som fodboldtræner og som menneske. Henrik Andersen trækker stikket som assistenttræner i Romalt, og bliver tilknyttet som holdleder.

Læs mere »

Nyt logo – hvorfor?

Måske har du lagt mærke til, at vores logo er blevet blåt, og har fået en anden “bold” indeni? Det kommer i kølvandet på klubbens ændrede strategi, og forberedelse til fremtidens Randers Q

Læs mere »

Rasmus Lynge får 2 år

Det bliver en meget erfaren træner, der sætter sig i cheftrænersædet, når hele Kronjyllands Kvindehold starter efterårets turnering. Rasmus Lynge skriver for 2 år.

Læs mere »