Randers Q får tilgang af stortalent

Byens nye 1. hold bliver forstærket med et ungt talent. Signe Duun, den U17 landsholdsaktuelle hurtigløber, vender snuden hjem til Randers.

Farvel til Fortuna Hjørring

Purunge Signe Duun, på bare 16 år, vender snuden hjem for at spille seniorfodbold på byens 1. hold. Efter først et år i AaB på U15, og efterfølgende et år på Fortuna Hjørrings Akademi, er det tid til nye udfordringer. Foruden en stor rolle på Fortunas U16 DM hold, har Signe også spillet ungdomslandskampe for Danmark, og er fortsat aktuel for U17 landsholdet.


Et spændende projekt

Selvom Signe skifter fra en etableret eliteklub og til et nyt projekt som Randers Q, så er forventningerne store. Hele setuppet har da også fået et nøk op ad, og det har været afgørende for at Signe har valgt at komme hjem.

“Randers Q projektet er et spændende projekt. Jeg synes det er spændende, på den måde de nu har prøvet at gøre klubben til et sted hvor du kan få lov til have store ambitioner, men hvor du også kan komme for hyggen og samværet”
– Signe Duun, Offensiv spiller for Randers Q


Fokuseret træning

1. holdets træninger er præget af masser af intensitet og hårdt arbejde. Noget som passer den unge hurtigløber rigtig godt. Signe kommer fra et miljø med rigtig meget træning i Fortuna Hjørring. 

“Træningerne hos Randers Q’s kvindehold har været rigtig gode. Hele trænerteamet er fokuseret og tager tingene seriøst, hvilket jeg godt kan lide. Tempoet og spillet er også rigtig godt. Jeg ser frem til hver træning fra nu af” 
– Signe Duun, Offensiv spiller for Randers Q

 

Hjem i de trygge rammer

Signe har ikke været meget hjemme de sidste par år, hvor hun det seneste år har boet på akademiet i Hjørring. Et spændende ophold hvor fodbolden har været omdrejningspunktet i hverdagen. Nu er signe glad for at have sine nærmeste tæt på igen.

“Det er altid dejligt at komme hjem til de trygge rammer som man er vant til. Jeg kan også få lov til at se de mennesker jeg holder allermest af mere end før, så det er rigtig dejligt” 
– Signe Duun, Offensiv spiller for Randers Q

 

Bliver også en del af U17 Future holdet

Selvom Signe bliver en fast del af 1. holdet, så bliver hun også en del af U17 miljøet, hvor hun bliver en vigtig brik i transitionsstrategien. “Hun kommer til at presse de unge spillere til det yderste, og det kan være med til at rykke dem endnu mere” forklarer Morten ‘Løbe’ Hyldgaard, som er yderst tilfreds med den nye tilgang:

“Vi er selvfølgelig glade for at få et talent som Signe til rådighed på vores nye 1. hold. Hun besidder nogle rigtig fine offensive spidskompetencer. Signe har udviklet sig meget i Fortuna Hjørring, og det kommer os til gode nu. Hun skal selvfølgelig lige vænne sig til seniorfodbold, men det skal nok blive rigtig godt”
– Morten ‘Løbe’ Hyldgaard, Elitechef i Randers Q

 
Signe får trøjen med nr. 20 på ryggen, når kampen om oprykning til 2. division går i gang 13/8, hvor Randers Q møder Fredericia på hjemmebane.


Rasmus Lynge har mange muligheder

Cheftræner, Rasmus Lynge, råder over en trup med mange muligheder. De 22 udvalgte spillere er stort set på plads, og der er en god blanding af unge og rutinerede spillere. En del af spillertruppen er fra det gamle Romalthold, men der er også kommet helt nye spillere ind som besidder et temmeligt højt niveau. 
 

Randers Q skal favne hele Randers og opland, og derfor er det også en fornøjelse med tilgangen af nye spillere. Det er spillere der forstærker os, med en god blanding af både rutinerede og unge dygtige spillere”
Rasmus Lynge, Cheftræner