Signe Duun i rødt og hvidt

Det gik ellers ikke efter planen i Signes karriere, men nu er glæden og en plads i landsholdslejren tilbage. Vores helt egen Signe Dunn er udtaget til landsholdet.

Signe Duun er en ung og talentfuld fodboldspiller, der allerede har opnået imponerende resultater i sin karriere. Hendes rejse begyndte, da hun som 14-årig blev tiltrukket af AaB og valgte at flytte væk fra sin hjemby, Romalt. Det tog dog ikke lang tid, før Fortuna Hjørring, Danmarks største kvindeklub, opdagede Signes talent. I en alder af bare 15 år flyttede hun til Hjørring for at forfølge sine fodbolddrømme.

Hun skiftede skole og stod pludselig på egne ben i en lille lejlighed. Men trods udfordringerne klarede hun sig godt. Hun trænede hårdt og gjorde alt, hvad der blev forventet af hende.

Efter flere års hårdt arbejde og imponerende præstationer fik Signe sin drøm opfyldt hos Fortuna Hjørring, da hun modtog en kontrakt i marts året efter sin ankomst. Desværre blev hendes tid i Fortuna præget af skader. Hun begyndte at længes hjem og tog hjem, hver gang hun fik muligheden.

Den unge fodboldspiller traf til sidst den svære beslutning om at forlade Fortuna Hjørring i maj og flytte tilbage til sin hjemby, Randers. På trods af tilbud fra både AGF og Silkeborg besluttede Signe at blive i Randers for at starte på gymnasiet og finde sig selv igen. Projektet i Randers Q trak også en del i Signe.

Selvom Signe valgte at fokusere på andre ting i sit liv og skrue ned for fodbolden, har det ikke påvirket hendes præstationer på U17-landsholdet. Hun blev udtaget til tre venskabskampe i september, hvor hun endda scorede det afgørende mål mod Italien. Nu er hun blevet udtaget til endnu to venskabskampe mod Norge i februar.

“Det var en fuldstændig vanvittig følelse at score det afgørende mål. Jeg er beæret og stolt over, at jeg har fået lov at blive omkring landsholdet, efter jeg er kommet hjem”, siger Signe Duun.

Signe Duun er uden tvivl et ekstraordinært godt våben på 1. holdet. Med 10 mål og 6 assists i efteråret, viser hvor stor en indflydelse hun har på holdet.

Signe ser frem til at fortsætte med at spille for Randers Q og håber på at bevare sin plads på U17-landsholdet. For hende handler det om at finde glæden ved fodboldspillet igen og se, hvor langt hun kan nå uden at presse sig selv på samme måde som i Fortuna Hjørring. Hun ønsker at spille med glæde og se, hvor langt hendes talent kan tage hende. Første opgave bliver at hjælpe Randers Q op i 2. division.

Vejle B var en god test

Nederlag, en god præstation og debut til Ida Hansen på 15 år – det var oplevelsen fra søndagens træningskamp mod 1. divisionsbejlerne fra Vejle B

Læs mere »

Signe Duun skal spille EM-kval #fordanmark

Signe Duun har endnu engang banet sig vej til det danske U17-landshold. Efter at have vendt hjem fra en succesfuld tur til Spanien, hvor holdet slog Norge i to kampe, kan Signe nu se frem til at repræsentere Danmark under EM-kvalifikationen i Polen.

Læs mere »

Nyt medie: PODCAST – Bag om klubben

Velkommen til Randers Q’s spritnye Podcast! Vi er utroligt begejstrede for at kunne præsentere dig for vores podcast, der giver dig en unik mulighed for at komme helt tæt på Kronjysk pige- og kvindefodbold.

Læs mere »

1. holdet forbereder sig i Malaga

Vores 1. hold har en spændende rejse i vente til Malaga og nærmere bestemt Finca Naundrup. Her har vi planlagt en træningslejr for at styrke samhørigheden og forberede os på det kommende forår, hvor vores ambition er at forvandle Randers Q til en divisionsklub.

Læs mere »

Signe Duun i rødt og hvidt

Det gik ellers ikke efter planen i Signes karriere, men nu er glæden og en plads i landsholdslejren tilbage. Vores helt egen Signe Dunn er udtaget til landsholdet.

Læs mere »