Fysisk træner / Fysioterapeut på plads

Randers Q opruster på den fysiske del, med tilgangen af Rikke Overgaard. Hun bliver en fast del af 1. holdet og talentudviklingsmiljøet omkring U17 talenterne.

Fysioterapeut & fysisk træner

Når 1. holdet og U17 talenterne træner, får de nu også mulighed for lige at få tjekket bentøjet, ryggen eller hvad der nu engang i mellem driller, så spillerne er klar til weekendens kampe. Det er fysioterapeut, Rikke Overgaard, fra Fysio Danmark der kommer til at varetage den opgave. Den 28 årige fysioterapeut kommer også til at stå for en del af den fysiske træning.


Vi lægger hele tiden på

Det er et godt og vigtigt skridt at lægge den her del på setuppet, hvor ambitionerne er tårnhøje. Når ambitionerne er højere end den nuværende række, så skal man også sætte sit setup på et højere niveau, og det er præcis hvad der nu sker.

“Rikke kommer med både erfaring og selvfølgelig en uddannelse som både fysioterapeut og fysisk træner. Det skal gavne os på både 1. holdet og blandt U17 talenterne. Rikke arbejder til dagligt hos Fysio Danmark, som vi forventeligt også indgår et samarbejde med. Det skulle gerne optimere chancerne for at opnå vores målsætning om 2. division til sommer. Samtidig er det med til at skabe sammenhæng mellem ungdomselite og seniorelite, og så er jo bare en gave til spillerne, som en del af fastholdelsesstrategien”
– Morten ‘Løbe’ Hyldgaard, Elitechef hos Randers Q

 Rikke havde første arbejdsdag tirsdag d. 12/9.

CEPHEUS PARK VENTER

For første gang nogensinde, skal byens førstehold på kvindesiden spille på byens bedste hjemmebane – CEPHEUS PARK RANDES! Haderslev venter …

Læs mere »

PODCAST: LIVE fra QBIZZ

Mød Anders Gerber som er talentudviklingschef ved DBU, Formand Jacob Velling, Sportschef Morten Hyldgaard og anfører på 1. holdet Fria Brix.

Læs mere »