Fysisk træner / Fysioterapeut på plads

Randers Q opruster på den fysiske del, med tilgangen af Rikke Overgaard. Hun bliver en fast del af 1. holdet og talentudviklingsmiljøet omkring U17 talenterne.

Fysioterapeut & fysisk træner

Når 1. holdet og U17 talenterne træner, får de nu også mulighed for lige at få tjekket bentøjet, ryggen eller hvad der nu engang i mellem driller, så spillerne er klar til weekendens kampe. Det er fysioterapeut, Rikke Overgaard, fra Fysio Danmark der kommer til at varetage den opgave. Den 28 årige fysioterapeut kommer også til at stå for en del af den fysiske træning.


Vi lægger hele tiden på

Det er et godt og vigtigt skridt at lægge den her del på setuppet, hvor ambitionerne er tårnhøje. Når ambitionerne er højere end den nuværende række, så skal man også sætte sit setup på et højere niveau, og det er præcis hvad der nu sker.

“Rikke kommer med både erfaring og selvfølgelig en uddannelse som både fysioterapeut og fysisk træner. Det skal gavne os på både 1. holdet og blandt U17 talenterne. Rikke arbejder til dagligt hos Fysio Danmark, som vi forventeligt også indgår et samarbejde med. Det skulle gerne optimere chancerne for at opnå vores målsætning om 2. division til sommer. Samtidig er det med til at skabe sammenhæng mellem ungdomselite og seniorelite, og så er jo bare en gave til spillerne, som en del af fastholdelsesstrategien”
– Morten ‘Løbe’ Hyldgaard, Elitechef hos Randers Q

 Rikke havde første arbejdsdag tirsdag d. 12/9.

Vejle B var en god test

Nederlag, en god præstation og debut til Ida Hansen på 15 år – det var oplevelsen fra søndagens træningskamp mod 1. divisionsbejlerne fra Vejle B

Læs mere »

Signe Duun skal spille EM-kval #fordanmark

Signe Duun har endnu engang banet sig vej til det danske U17-landshold. Efter at have vendt hjem fra en succesfuld tur til Spanien, hvor holdet slog Norge i to kampe, kan Signe nu se frem til at repræsentere Danmark under EM-kvalifikationen i Polen.

Læs mere »

Nyt medie: PODCAST – Bag om klubben

Velkommen til Randers Q’s spritnye Podcast! Vi er utroligt begejstrede for at kunne præsentere dig for vores podcast, der giver dig en unik mulighed for at komme helt tæt på Kronjysk pige- og kvindefodbold.

Læs mere »

1. holdet forbereder sig i Malaga

Vores 1. hold har en spændende rejse i vente til Malaga og nærmere bestemt Finca Naundrup. Her har vi planlagt en træningslejr for at styrke samhørigheden og forberede os på det kommende forår, hvor vores ambition er at forvandle Randers Q til en divisionsklub.

Læs mere »

Signe Duun i rødt og hvidt

Det gik ellers ikke efter planen i Signes karriere, men nu er glæden og en plads i landsholdslejren tilbage. Vores helt egen Signe Dunn er udtaget til landsholdet.

Læs mere »