Rasmus Lynge henter sin bror ind i trænerteamet

Rasmus Lynge har peget på sin bror som assistenttræner, og har fået sit ønske opfyldt. Mikkel Lynge kommer med en bred ballast, både som fodboldtræner og som menneske. Henrik Andersen trækker stikket som assistenttræner i Romalt, og bliver tilknyttet som holdleder.

Erfaren assistent i AaB, GUG & Herlev

Assistenttrænerrollen er ikke ny for Mikkel Lynge, som nu er vendt tilbage til Jylland efter nogle år på “solskinsøen”. Mikkel kommer med ungdomserfaring fra både pige- og drengesiden. I rollen som assistenttræner for AaB’s U18 piger og som assistent for drengehold i GUG og Herlev.  

 

 

Mikkel er en fantastisk “go-to” guy

Når Rasmus Lynge fortæller om valget af sin bror, så fortæller han om en personlighed der både kan favne de unge og dem der er lidt ældre. En fantastisk “go-to” guy, med ledelseserfaring fra sine civile jobs i det offentlige, og nu som politikommisær. Særligt sidstnævnte kræver en fornemmelse for mennesker, og den har Mikkel.
Det fortæller Rasmus Lynge, som samtidig afviser at de familiære bånd ligger til grund for valget. “Han er dygtig, og det er derfor jeg peger på ham”, forklarer han.

 

“Vi har givet Rasmus ‘frit slag’, til at vælge sit trænerteam. Rasmus har peget på Mikkel som assistent, og vi tror de kan supplere hinanden rigtig godt. I Rasmus har vi en fodboldfaglighed som ligger helt i top, og i Mikkel har vi noget ledelseserfaring og noget mandskabsbehandling som vi tror er mindst ligeså vigtigt – det er præcis den kombination vi har ledt efter”
– Morten ‘Løbe’ Hyldgaard, Elitechef

 

På en kort kontrakt med forventning om forlængelse

Mikkel Lynge har skrevet under på en kort kontrakt på 6 måneder, men forventeligt skal den forlænges i efteråret, inden julepausen. Et arbejds- og familieliv kræver også Mikkels opmærksomhed, og det hele skal gå op i en højere enhed. Derfor bliver den første periode en test, for at se om det hele forventeligt kan gå op.  

 

Henrik Andersen bliver holdleder

Henrik Andersen, der netop har afsluttet en æra på Romalt IF’s kvindeseriehold som assistenttræner, fortsætter på det nye “byens hold” som holdleder. Henrik kender i forvejen mange af de piger og kvinder der skal spille på holdet, og derfor er det naturligt for ham og for pigerne, at han er med som holdleder. 

 

“Henrik er en arbejdshest, og derfor er holdledertjansen perfekt til ham. Alt sættes i system, og intet er op til tilfældighederne. Det gør arbejdet for både trænere og spillere nemmere.”
– Rasmus Lynge, Cheftræner 

 

Staben er langt fra fuldendt

“Udgangspunktet er rigtig fint, men flere personer skal kobles på”, fortæller elitechef Morten ‘Løbe’ Hyldgaard, som regner med fuld stab i løbet af de første måneder efter sæsonstart. 
“Vi er i dialog med flere emner på nogle væsentlige poster omkring det sportslige setup. Det er f.eks. en keepertræner, en Head of Coaching og fys/fysisk træner, som alle skal være en del af både 1. holdet og ungdomafdelingen. Vi bygger motoren mens vi flyver, men det ved alle, og derfor er der god tålmodighed omkring at få de sidste personer i den sportslige sektor koblet på”, forklarer Morten ‘Løbe’ Hyldgaard videre.

Vejle B var en god test

Nederlag, en god præstation og debut til Ida Hansen på 15 år – det var oplevelsen fra søndagens træningskamp mod 1. divisionsbejlerne fra Vejle B

Læs mere »

Signe Duun skal spille EM-kval #fordanmark

Signe Duun har endnu engang banet sig vej til det danske U17-landshold. Efter at have vendt hjem fra en succesfuld tur til Spanien, hvor holdet slog Norge i to kampe, kan Signe nu se frem til at repræsentere Danmark under EM-kvalifikationen i Polen.

Læs mere »

Nyt medie: PODCAST – Bag om klubben

Velkommen til Randers Q’s spritnye Podcast! Vi er utroligt begejstrede for at kunne præsentere dig for vores podcast, der giver dig en unik mulighed for at komme helt tæt på Kronjysk pige- og kvindefodbold.

Læs mere »

1. holdet forbereder sig i Malaga

Vores 1. hold har en spændende rejse i vente til Malaga og nærmere bestemt Finca Naundrup. Her har vi planlagt en træningslejr for at styrke samhørigheden og forberede os på det kommende forår, hvor vores ambition er at forvandle Randers Q til en divisionsklub.

Læs mere »

Signe Duun i rødt og hvidt

Det gik ellers ikke efter planen i Signes karriere, men nu er glæden og en plads i landsholdslejren tilbage. Vores helt egen Signe Dunn er udtaget til landsholdet.

Læs mere »