Randers Q vs B1913 – Nu skal det være!

Nederlag i sæsonåbneren og kun et enkelt point ude mod Lyseng, kræver 3 point hvis optimismen omkring oprykning skal bibeholdes!

Truppen mod B1913 

3 point er et must
Vi er sultne efter 3 point, at synge vores ynglings-vinder-sang, og at få indhentet noget af det tabte i de første par kampe, som kun har kastet et enkelt point af sig. Truppen som bare må og skal nappe alle 3 point, kan du se lige her. 3 point er vitalt for at bevare optimismen omkring at være med til at spille om oprykningspladsen. Læg mærke til at Silje Strand & Mia Knudsen er tilbage, efter endt rejseaktivitet.

Cheftræner Rasmus Lynge har udvalgt ovenstående 14 spillere til kampen. Læs hvordan cheftræneren ser frem mod kampen længere nede.

Cheftræner Rasmus Lynge har ordet: 

Dit ‘take’ på de første par kampe (Odense Q hjemme: 0-4. Lyseng ude: 1-1)
“Vi har haft en uheldig start, primært på grund af at vi har stået over for stærke modstandere samtidig med at vi har haft vores egne interne udfordringer at håndtere. Det har været en lærerig periode for os, hvor vi har måttet arbejde hårdt for at komme på rette spor.”

B1913 har fået en dårlig start – hvad tænker du om det? (2 nederlag i 2 kampe)
“Selvom B1913 har haft en svær start, kan fraværet af en af deres vigtige spillere have haft en betydelig indvirkning på deres præstationer. Det er vigtigt ikke at undervurdere dem, da de stadig har potentiale til at levere stærke præstationer. Respekt for modstanderen er afgørende, da enhver kamp kan byde på overraskelser, og det er vigtigt at være forberedt og fokuseret uanset modstanderens tidligere resultater.”

Vi spillede en god kamp og vandt sidst vi mødte dem, men har også tabt til dem. Hvad skal vi forvente? (Stor hjemmebanesejr og stort udebanenederlag i efteråret)
“Jeg forventer, og håber, på en god kamp fra vores side, hvor vi viser vores bedste spil frem. Det er vigtigt, at vi er skarpe og fokuserede, da B1913 har vist, at de kan være farlige modstandere. Med en positiv attitude og en koncentreret præstation, håber jeg vi kan sikre både underholdning for vores tilskuere og tre point til holdet.” 

En sejr vil holde os til helt i toppen – hvor vigtige er 3 point i denne kamp? 
“Hver kamp og hvert point er vigtige i vores bestræbelser på at opnå en topplacering. Derfor er det afgørende, at vi går efter sejren i denne kamp for at holde fast i vores ambitioner. Vi skal bevare fokus og engagement, og tage kampen én ad gangen for at opnå vores mål for sæsonen.” 

Randers Q, B1913 & Odense Q har point med fra efterårets turnering. Derfor har vi nu 4 point, som vi kan bygge videre på, og dermed skabe en fordel for os selv.

Kampens profil: Silke Fogh #22 

Silke Fogh viste god moral i kampen mod IF Lyseng. Hendes præstation på midtbanen var bemærkelsesværdig, hvilket gjorde hende til kampens spiller, kåret af sine egne holdkammerater. Med en imponerende arbejdsindsats og en stærk vilje arbejdede hun stenhårdt gennem hele kampen. Trods sine blot 16 år, var hun en hård modstander for IF Lyseng spillerne, især i de defensive aktioner.

Silke Fogh blev kåret til PLAYER OF THE MATCH i den seneste kamp mod IF Lyseng.

Planner4You klanen er samlet for første gang i denne sæson mod B1913

På Randers Q’s 1. hold, kan man som partner blive personlig sponsor for en eller flere spillere. Indtil videre er det kun Planner4You der har benyttet sig af den mulighed. Hele Planner4You klanen er til kampen mod B1913 samlet for første gang i denne sæson. Tak til vores partner Planner4You.

Din støtte på sidelinjen er en støtte til hele projektet

Kom ud og støt vores piger! De spiller god fodbold, og de er byens 1. hold på kvindesiden. Vær med til at sætte en dagsorden, hvor vi sammen skaber forudsætningen for at piger i Kronjylland ikke behøver at kigge langt efter at udfolde ambitioner. Din tilstedeværelse er en stemme, og det gør en forskel. Vi ses!

PODCAST: LIVE fra QBIZZ

Mød Anders Gerber som er talentudviklingschef ved DBU, Formand Jacob Velling, Sportschef Morten Hyldgaard og anfører på 1. holdet Fria Brix.

Læs mere »