Peter Urhskov

Peter Urhskov er ny Cheftræner for U17 talenterne

Vi er glade for at annoncere, at Peter Urhskov nu træder ind som den nye cheftræner for vores talentfulde U17-hold. Overdragelsen er allerede fuldendt.

Randers Q er glade for at annoncere, at Peter Urhskov træder ind som den nye cheftræner for vores talentfulde U17-hold. Med en solid baggrund i både ungdoms- og seniorfodbold samt en passion for talentudvikling, er vi overbeviste om, at Peter er den rette leder til at fortsætte med at udvikle vores lovende spillere på U17-niveau.

Succesfuld periode

“Efter en succesfuld periode med Morten Hyldgaard ved roret, ønsker vi at takke ham for hans dedikation og bidrag til holdet” udtaler Formand, Jacob Velling. Morten vil vende tilbage til sin primære rolle som sportschef og Head of Commercial for klubben og fortsætte med at støtte udviklingen af vores fodboldprogram på tværs af alle niveauer.

Næste lag

Vi glæder os over Peter Urhskovs tiltrædelse og ser frem til at se hans erfaring udfolde sig på hos U17, hvor der skal bygges på med endnu flere lag. 

Vi ønsker Peter Urhskov og vores U17-hold al held og lykke i deres fremtidige udfordringer, og ser positivt frem mod den fortsatte udvikling af vores talentfulde spillere under hans ledelse. 

Jacob Dalby fortsætter som assisterende træner.