Nyt medie: PODCAST – Bag om klubben

Velkommen til Randers Q's spritnye Podcast! Vi er utroligt begejstrede for at kunne præsentere dig for vores podcast, der giver dig en unik mulighed for at komme helt tæt på Kronjysk pige- og kvindefodbold.

“Bag om klubben” er Randers Q’s podcast! Her har vi mulighed for at dykke lidt dybere ned i nogle emner som vi og vores målgruppe finder interessant.

Vi kommer hele vejen rundt om klubben, så du kan få en status på hvor vi er nu, og hvor vi gerne vil hen. Velkommen. 

Gør dig klar til at møde trænere, ledere, spillere og andre personligheder, der er med til at forme og præge pige- og kvindefodbolden i Randers eller andre steder i Danmark. Gennem dybdegående samtaler og nærværende interviews giver vi dig mulighed for at lære vores hold, vores visioner og vores historie bedre at kende.

Vores Podcast er en ærlig og jordnær platform, hvor vi deler de vigtigste historier, oplevelser og erfaringer fra vores hverdag i klubben. Vi ønsker at skabe et tættere forbindelse mellem “vores” forældre, vores engagerede spillere, partnere, sponsorer og alle andre, der brænder for pige- og kvindefodbold, særligt her i Kronjylland.

Lyder det interessant? Så følg med! Vi vil løbende opdatere med nye afsnit, der tager dig med på en fantastisk rejse fra ingenting til alting.

Vi ser frem til at have dig som lytter og til at dele vores passion med dig gennem vores Podcast. Kom med bag kulisserne, lad dig inspirere og lær mere om den konstante udvikling både i vores klub og inden for pige- og kvindefodbold som helhed.

Hold øje med vores sociale medier og vores hjemmeside for at få seneste nyt om vores Podcast og de kommende episoder. Podcasten findes som minimum på Spotify, og ellers kan du tilføje vores RSS feed i din favorit podcast app: https://anchor.fm/s/f13c5770/podcast/rss 

Tak fordi du lytter med!

Psst … Er du den fødte podcastvært? Så sig endelig til! Så mangler vi nemlig dig i vores studie 🙂 

CEPHEUS PARK VENTER

For første gang nogensinde, skal byens førstehold på kvindesiden spille på byens bedste hjemmebane – CEPHEUS PARK RANDES! Haderslev venter …

Læs mere »

PODCAST: LIVE fra QBIZZ

Mød Anders Gerber som er talentudviklingschef ved DBU, Formand Jacob Velling, Sportschef Morten Hyldgaard og anfører på 1. holdet Fria Brix.

Læs mere »