Nyt logo – hvorfor?

Måske har du lagt mærke til, at vores logo er blevet blåt, og har fået en anden "bold" indeni? Det kommer i kølvandet på klubbens ændrede strategi, og forberedelse til fremtidens Randers Q

Når Randers Q åbner op for fuld udblæsning efter sommer, vil det nye logo være fuldt (eller næsten fuldt) ud integreret alle steder. På kamptøj, træningstøj, hjemmeside, sociale medier, DBU m.fl.

 

Byens klub

Efter sommer er Randers Q ikke kun for de unge spillere, men også for senior. Det er heller ikke kun for bredden, men også for eliten. På seniorsiden taler vi om “hele byens hold”, og derfor ‘tapper’ vi ind i de farver som byens store sportsbrands farver sig i. Randers FC, Randers HH og Randers HK er alle varemærket af de blå farver. Nuancer som er reference til “flodens” vand der ustoppeligt strømmer gennem vores by, med både store ambitioner, drømme og hårdt arbejde. 


Et logo (og en klub) der kan meget mere

Et nyt logo er altid kontroversielt, og der vil nok gå mange år før så radikal en ændring vil finde sted igen. Derfor var det også nu, hvis det skulle gøres. Efter sommer kan Randers Q meget, og det skal logoet kunne bære. Nu er det tid til for alvor, at skabe den “One Club Mentality” som vi drømmer om. For bredden og for eliten. Sammenholdet, kalder vi det. 

Logoet kan også meget mere, sådan rent grafisk. Se herunder, hvordan det samme logo kan komme til udtryk på mange flere måder. 

 

Symbolikken er til at få øje på

Logoet symboliserer moderklubberne, som findes på alle sider af floden, men stadig som et klubfællesskab der går på den samme vej, for byens fodboldpiger. 
 
… Velbekomme …

Vejle B var en god test

Nederlag, en god præstation og debut til Ida Hansen på 15 år – det var oplevelsen fra søndagens træningskamp mod 1. divisionsbejlerne fra Vejle B

Læs mere »

Signe Duun skal spille EM-kval #fordanmark

Signe Duun har endnu engang banet sig vej til det danske U17-landshold. Efter at have vendt hjem fra en succesfuld tur til Spanien, hvor holdet slog Norge i to kampe, kan Signe nu se frem til at repræsentere Danmark under EM-kvalifikationen i Polen.

Læs mere »

Nyt medie: PODCAST – Bag om klubben

Velkommen til Randers Q’s spritnye Podcast! Vi er utroligt begejstrede for at kunne præsentere dig for vores podcast, der giver dig en unik mulighed for at komme helt tæt på Kronjysk pige- og kvindefodbold.

Læs mere »

1. holdet forbereder sig i Malaga

Vores 1. hold har en spændende rejse i vente til Malaga og nærmere bestemt Finca Naundrup. Her har vi planlagt en træningslejr for at styrke samhørigheden og forberede os på det kommende forår, hvor vores ambition er at forvandle Randers Q til en divisionsklub.

Læs mere »

Signe Duun i rødt og hvidt

Det gik ellers ikke efter planen i Signes karriere, men nu er glæden og en plads i landsholdslejren tilbage. Vores helt egen Signe Dunn er udtaget til landsholdet.

Læs mere »