Morten ‘Løbe’ overtager u17-tjansen

Randers Q's fodboldkoordinator på ungdomssiden & elitechef for den nye overbygning, bliver samtidig cheftræner for det nye U17 talenthold.

Morten ‘Løbe’ tager over – men nok kun en periode

Morten ‘Løbe’ Hyldgaard har mange RQ-kasketter på, og nu får han altså lige en mere, når U17 skifter cheftræner. Det er dog ikke meningen at han skal fortsætte med det i al evighed, da han som bekendt varetager mange andre opgaver i Randers Q. Sebastian Allentoft fortsætter som assistenttræner året ud.

“Vi har ledt med lys og lygte, men ikke fundet den helt rigtige endnu, og derfor har Morten fået lov til at tage tjansen nu og her. På sigt skal ‘elitechefen’ ikke også være træner – det siger sig selv”
– Jacob velling, Formand i Randers Q 

 

Det giver god mening i en opstart

Selvom Morten ‘Løbe’ ikke var tiltænkt en rolle som cheftræner, så det giver det alligevel god mening nu og her, i forhold til talentstrategien.

“Morten er selv med til at tegne talent- og transitionsstrategien i Randers Q og brænder rigtig meget for den del. Samtidig ved vi, at han går 220% ind til sådan en opgave og har samtidig det uddannelsesniveau, som vi optimalt gerne vil have på posten”
– Jacob velling, Formand i Randers Q 

 

En spændende årgang

Hovedpersonen selv, lægger ikke så meget i statussen som “midlertidig” cheftræner. Han glæder sig bare til opgaven. 

“… det tænker jeg ikke så meget over, og det skal pigerne heller ikke. Jeg glæder mig bare helt vildt til den her opgave! Det er en spændende årgang med rigtig mange dygtige spillere. Vi skal sørge for at de får en sund transition til senior. Nogle af dem skulle jo gerne spille sig på byens 1. hold på med tiden”
– Morten ‘Løbe’, cheftræner for U17-talenterne. 

Morten ‘Løbe’ har lavet en aftale frem til julepausen, men der kan altså både gå længere eller kortere tid, inden der igen skal skiftes på posten. 


Martin Christensen takker af

Martin Christensen vandt pokalfinalen med U15 holdet, inden han lagde taktiktavlen på hylden. Det gjorde han til fordel for lidt større ambitioner med sit paddle-spil. Pokalen der kom i hus i foråret, er det første trofæ Randers Q har hjemtaget.

“Vi ærger os mørkeblå over at Martin ikke ønsker at fortsætte på U17! – men der skal lyde en kæmpe tak til for det engagement og arbejde, som Martin og den øvrige stab har lagt i den trup.”
– Jacob velling, Formand i Randers Q