Morten Hansen kørt i stilling som ny cheftræner

Når de unge seniorer trækker i støvlerne, er det ikke længere Morten 'Løbe" der står i spidsen. Han er nemlig skiftet ud med en helt anden Morten, nemlig den 63 årige realskolelærer, Morten Hansen.

Den nye cheftræner, Morten Hansen, er ikke en ny skikkelse i Randers Q, da han allerede varetager noget af morgentræningen. Morten Hansen kommer med stor trænererfaring i bagagen, hvor han blandt andet har været med omkring 3F-ligaholdet Team Viborg for år tilbage. 

Jacob Velling, Formand i Randers Q, glæder sig over, at det er lykkes med at lande en aftale frem til sommer, og med mulighed om forlængelse.

"Efter en længere pause fra trænergerningen er jeg tilbage på banen. Jeg glæder mig meget til arbejdet med Randers Q ungsenior. Mit første indtryk er i hvert fald positivt. Pigerne er træningsparate og giver sig 100 %. Mit håb er at vi får en stor trup der kan lide at være sammen og træner for at udvikle sig fodboldmæssigt."

Randers Q’s unge seniortrup er en solstrålehistorie

Efter et holdsamarbejde blev etableret omkring seniorerne, er det lykkes at samle U18, dem som var på vej ud af ungdomsfodbolden og en masse nye seniorspillere. Pt. tæller truppen omkring 35 spillere, og på de gode dage er der helt op til 27 spillere til en træning. 

"Morten 'Løbe' har, sammen med det resterende trænerteam, gjort et fantastisk stykke arbejde for de unge seniorer, hvor de har skabt et fundament for et trænings- og kampmiljø som passer godt til den her gruppe. Det er kombinationen af et godt socialt fællesskab med plads til alle, og en træner med en enorm dedikation til at udvikle holdet rent sportsligt, der har gjort udslaget for succesen"

"Det var bestemt ikke nogen nem beslutning, for man kommer til at holde så pokkers meget af de unge mennesker. Det er lige det med at få prioriteret rigtigt, og det er så hertil og ikke længere for mit vedkommende. Jeg er helt overbevist om at spillerne, både individuelt og som hold, har fået noget med. Jeg tror det bliver godt med nye kræfter, og nye input. Jeg glæder mig til at følge dem fremadrettet på sidelinjen"