Rasmus Lynge får 2 år

Det bliver en meget erfaren træner, der sætter sig i cheftrænersædet, når hele Kronjyllands Kvindehold starter efterårets turnering. Rasmus Lynge skriver for 2 år.

Ramus Lynge har erfaring med ungdomsfodbold på højt niveau, og det har været en vigtig parameter i valget af cheftræneren – netop fordi transitionen fra ungdom til senior er så svær. Transitionen på lidt højere niveau er ingen undtagelse, ift. hvor svært det er. Det er et indsatsområde som virkelig skal plejes, hvis ambitionen om at udvikle egne spillere til 1. holdet skal lykkes. 

“Det har været vigtigt for os at finde en træner, som køber ind på projektet, deler ambitionen om at skabe et fantastisk transitionsmiljø og har erfaring med ungdoms- og seniorfodbold. Gerne på et højt niveau. Ham har vi fundet i Rasmus Lynge. Han har stor erfaring med at give unge spillere vinger – spørg bare Signe Bruun i Lyon,"

Den nye cheftræner får 2 år, 

CEPHEUS PARK VENTER

For første gang nogensinde, skal byens førstehold på kvindesiden spille på byens bedste hjemmebane – CEPHEUS PARK RANDES! Haderslev venter …

Læs mere »

PODCAST: LIVE fra QBIZZ

Mød Anders Gerber som er talentudviklingschef ved DBU, Formand Jacob Velling, Sportschef Morten Hyldgaard og anfører på 1. holdet Fria Brix.

Læs mere »