Rasmus Lynge får 2 år

Det bliver en meget erfaren træner, der sætter sig i cheftrænersædet, når hele Kronjyllands Kvindehold starter efterårets turnering. Rasmus Lynge skriver for 2 år.

Ramus Lynge har erfaring med ungdomsfodbold på højt niveau, og det har været en vigtig parameter i valget af cheftræneren – netop fordi transitionen fra ungdom til senior er så svær. Transitionen på lidt højere niveau er ingen undtagelse, ift. hvor svært det er. Det er et indsatsområde som virkelig skal plejes, hvis ambitionen om at udvikle egne spillere til 1. holdet skal lykkes. 

“Det har været vigtigt for os at finde en træner, som køber ind på projektet, deler ambitionen om at skabe et fantastisk transitionsmiljø og har erfaring med ungdoms- og seniorfodbold. Gerne på et højt niveau. Ham har vi fundet i Rasmus Lynge. Han har stor erfaring med at give unge spillere vinger – spørg bare Signe Bruun i Lyon,"

Den nye cheftræner får 2 år, 

Vejle B var en god test

Nederlag, en god præstation og debut til Ida Hansen på 15 år – det var oplevelsen fra søndagens træningskamp mod 1. divisionsbejlerne fra Vejle B

Læs mere »

Signe Duun skal spille EM-kval #fordanmark

Signe Duun har endnu engang banet sig vej til det danske U17-landshold. Efter at have vendt hjem fra en succesfuld tur til Spanien, hvor holdet slog Norge i to kampe, kan Signe nu se frem til at repræsentere Danmark under EM-kvalifikationen i Polen.

Læs mere »

Nyt medie: PODCAST – Bag om klubben

Velkommen til Randers Q’s spritnye Podcast! Vi er utroligt begejstrede for at kunne præsentere dig for vores podcast, der giver dig en unik mulighed for at komme helt tæt på Kronjysk pige- og kvindefodbold.

Læs mere »

1. holdet forbereder sig i Malaga

Vores 1. hold har en spændende rejse i vente til Malaga og nærmere bestemt Finca Naundrup. Her har vi planlagt en træningslejr for at styrke samhørigheden og forberede os på det kommende forår, hvor vores ambition er at forvandle Randers Q til en divisionsklub.

Læs mere »

Signe Duun i rødt og hvidt

Det gik ellers ikke efter planen i Signes karriere, men nu er glæden og en plads i landsholdslejren tilbage. Vores helt egen Signe Dunn er udtaget til landsholdet.

Læs mere »