Morgenholdet klar til finale på Nature Energy Park

Randers Q’s morgentræningshold fra Randers Realskole er klar til guldfinalen, efter en 3-2 sejr i semifinalen.

Efter en sejr i semifinalen er fodboldpigerne fra Randers Realskole nu i finalen i årets skolefodboldturnering, der senere i denne måned vil blive spillet på Nature Energy Park, som er hjemmebanen for Superligaklubben OB. Guldkampen vil blive vist direkte på tv. Det er første gang, at pigerne fra Randers Realskole når finalen i den store skolefodboldturnering i landet, hvor hundredevis af pigehold deltager hvert år.

Torsdag formiddag vandt holdet 3-2 over Brændkjærskolen fra Kolding i semifinalen, hvilket betyder en rejse til Odense, hvor finalerne for både drenge og piger spilles den 25. april på Nature Energy Park, som normalt er rammen for OB’s Superligahold.

Pigerne fra Kolding-skolen var tidligere mestre i fodboldskoleturneringen, men i år står det klart, at finalen vil stå mellem pigerne fra Randers Realskole og Københavns Skole og Idrætsakademi. De jyske modstandere var også i finalen sidste år, der blev afholdt på Cepheus Park i Randers. Målene i semifinalen blev scoret af Julie Frederiksen, Silje Laursen og Ida Hansen, som alle spiller på Randers Q’s U17-hold. Den imponerende præstation fra de randrusianske fodboldpiger blev rost af sportschefen i Randers Q, Morten Hyldgaard, der også træner pigeholdet på Realskolen.

“Det bliver en stor oplevelse for de randrusianske fodboldpiger, og vi glæder os helt vildt” fastslog Morten Hyldgaard.

Turneringen er et samarbejde mellem Dansk Boldspil-Union og DR’s kanal for store børn, DR Ultra, og finalen vil være et stort tv-arrangement, der vises på både DR1 og DRTV.

PODCAST: LIVE fra QBIZZ

Mød Anders Gerber som er talentudviklingschef ved DBU, Formand Jacob Velling, Sportschef Morten Hyldgaard og anfører på 1. holdet Fria Brix.

Læs mere »