Transitionstræner på plads

Henrik Thomassen bliver hentet ind som transitionstræner, men kommer til at løfte en række opgaver på tværs af talenter og 1. holdet.

Transition, transition og transition …

Fremtiden ser lys ud, for alle sejl sættes ind på at gøre overgangen fra ungdom til senior, så let som overhovedet muligt. Det skal Henrik Thomassen være med til at sætte sammen. 


Erfaring tæller … 
Det er godt med erfaring, både på og udenfor banen. Henrik kommer med ekstremt meget erfaring fra både herre- og kvindefodbold, hvor han har været med i rigtig mange år. Blandt andet også i Vorup FB’s kvindeafdeling for år tilbage. Henriks opgaver kommer hovedsageligt til at ligge der hvor der skabes sammenhæng mellem ungdom og senior, men Henrik kommer også til at sørge for at pigerne/kvinderne har det godt på hver deres hold. 


“Vi er meget begejstret for at Henrik vil komme og dele ud af sine mange erfaringer, og være med til at skabe det fantastiske transitionsmiljø vi drømmer om. Vi glæder os til at se hvordan det hele smelter sammen, så vi får skabt nogle seriøse, trygge og spændende rammer, som pigerne kan udvikle sig i. En meget vigtig del af fastholdelsesstrategien”
– Morten ‘Løbe’ Hyldgaard, Elitechef hos Randers Q

 Henrik havde første arbejdsdag tirsdag d. 29/8.

Rasmus Lynge henter sin bror ind i trænerteamet

Rasmus Lynge har peget på sin bror som assistenttræner, og har fået sit ønske opfyldt. Mikkel Lynge kommer med en bred ballast, både som fodboldtræner og som menneske. Henrik Andersen trækker stikket som assistenttræner i Romalt, og bliver tilknyttet som holdleder.

Læs mere »

Nyt logo – hvorfor?

Måske har du lagt mærke til, at vores logo er blevet blåt, og har fået en anden “bold” indeni? Det kommer i kølvandet på klubbens ændrede strategi, og forberedelse til fremtidens Randers Q

Læs mere »

Rasmus Lynge får 2 år

Det bliver en meget erfaren træner, der sætter sig i cheftrænersædet, når hele Kronjyllands Kvindehold starter efterårets turnering. Rasmus Lynge skriver for 2 år.

Læs mere »