Transitionstræner på plads

Henrik Thomassen bliver hentet ind som transitionstræner, men kommer til at løfte en række opgaver på tværs af talenter og 1. holdet.

Transition, transition og transition …

Fremtiden ser lys ud, for alle sejl sættes ind på at gøre overgangen fra ungdom til senior, så let som overhovedet muligt. Det skal Henrik Thomassen være med til at sætte sammen. 


Erfaring tæller … 
Det er godt med erfaring, både på og udenfor banen. Henrik kommer med ekstremt meget erfaring fra både herre- og kvindefodbold, hvor han har været med i rigtig mange år. Blandt andet også i Vorup FB’s kvindeafdeling for år tilbage. Henriks opgaver kommer hovedsageligt til at ligge der hvor der skabes sammenhæng mellem ungdom og senior, men Henrik kommer også til at sørge for at pigerne/kvinderne har det godt på hver deres hold. 


“Vi er meget begejstret for at Henrik vil komme og dele ud af sine mange erfaringer, og være med til at skabe det fantastiske transitionsmiljø vi drømmer om. Vi glæder os til at se hvordan det hele smelter sammen, så vi får skabt nogle seriøse, trygge og spændende rammer, som pigerne kan udvikle sig i. En meget vigtig del af fastholdelsesstrategien”
– Morten ‘Løbe’ Hyldgaard, Elitechef hos Randers Q

 Henrik havde første arbejdsdag tirsdag d. 29/8.

Vejle B var en god test

Nederlag, en god præstation og debut til Ida Hansen på 15 år – det var oplevelsen fra søndagens træningskamp mod 1. divisionsbejlerne fra Vejle B

Læs mere »

Signe Duun skal spille EM-kval #fordanmark

Signe Duun har endnu engang banet sig vej til det danske U17-landshold. Efter at have vendt hjem fra en succesfuld tur til Spanien, hvor holdet slog Norge i to kampe, kan Signe nu se frem til at repræsentere Danmark under EM-kvalifikationen i Polen.

Læs mere »

Nyt medie: PODCAST – Bag om klubben

Velkommen til Randers Q’s spritnye Podcast! Vi er utroligt begejstrede for at kunne præsentere dig for vores podcast, der giver dig en unik mulighed for at komme helt tæt på Kronjysk pige- og kvindefodbold.

Læs mere »

1. holdet forbereder sig i Malaga

Vores 1. hold har en spændende rejse i vente til Malaga og nærmere bestemt Finca Naundrup. Her har vi planlagt en træningslejr for at styrke samhørigheden og forberede os på det kommende forår, hvor vores ambition er at forvandle Randers Q til en divisionsklub.

Læs mere »

Signe Duun i rødt og hvidt

Det gik ellers ikke efter planen i Signes karriere, men nu er glæden og en plads i landsholdslejren tilbage. Vores helt egen Signe Dunn er udtaget til landsholdet.

Læs mere »