Randers Q

Godt nytår! Her er vores nytårsforsæt:

Et nyt år skaber altid motivation for at indfri nye målsætninger, men faktisk har vi planlagt det hele på forhånd. Vi har masser af ting foran os, og herunder kan du se de vigtigste målsætninger for 2024.

Talenthold:

For vores talenthold vil vi indføre en spændende nyhed – nemlig en akademidag, hvor vi samles én dag om ugen på samme tid og sted. Dette vil skabe sammenhæng og mulighed for øget træning og udvikling for vores unge talenter. Efter tre år med pulserende energi og fuldt fokus på breddefodbold, er det blevet tid til at tage det næste skridt for vores talentfulde og super træningsparate gruppe af spillere. Vi er glade for at kunne præsentere vores “Akademidage” her i foråret 2024 – et program skræddersyet til at udvikle vores unge talenter uden at gå på kompromis med vores eksisterende bredde-setup, som vi fortsat vil udvikle på.


1. holdet:

Vores 1. hold har allerede imponeret i efteråret ved at vinde KS-puljen og sikre sig 3 point til forårsturneringen. Det gør os til forhåndsfavoritter, og det er en favoritværdighed vi må tage på os. Vi har store forventninger til holdet, men vi skal samtidig ydmygheden og tage én kamp ad gangen. Vi skal give vores bedste og efterlade alt på banen. Oprykning til 2. division er vores mål, og vi vil arbejde hårdt for at indfri det, både på og udenfor banen.


Partnerskaber og det kommercielle:

Partnerskaber og det kommercielle aspekt er også vigtigt for os. Vi vil ikke kun fortsætte med at styrke vores eksisterende partnerskaber, men også tilbyde øget synlighed, oplevelser og netværksmuligheder for dem. Samtidig ønsker vi at tiltrække nye partnerskaber, så vi kan udvikle projektet endnu mere og give både drenge og piger i byen lige muligheder. Vores eget brand vil også få en stor opgradering, og vi vil gøre en kæmpe indsat for at involvere hele byen og skabe en enorm opbakning i 2024.

Vi ønsker alle et godt nytår. 

Vejle B var en god test

Nederlag, en god præstation og debut til Ida Hansen på 15 år – det var oplevelsen fra søndagens træningskamp mod 1. divisionsbejlerne fra Vejle B

Læs mere »

Signe Duun skal spille EM-kval #fordanmark

Signe Duun har endnu engang banet sig vej til det danske U17-landshold. Efter at have vendt hjem fra en succesfuld tur til Spanien, hvor holdet slog Norge i to kampe, kan Signe nu se frem til at repræsentere Danmark under EM-kvalifikationen i Polen.

Læs mere »

Nyt medie: PODCAST – Bag om klubben

Velkommen til Randers Q’s spritnye Podcast! Vi er utroligt begejstrede for at kunne præsentere dig for vores podcast, der giver dig en unik mulighed for at komme helt tæt på Kronjysk pige- og kvindefodbold.

Læs mere »

1. holdet forbereder sig i Malaga

Vores 1. hold har en spændende rejse i vente til Malaga og nærmere bestemt Finca Naundrup. Her har vi planlagt en træningslejr for at styrke samhørigheden og forberede os på det kommende forår, hvor vores ambition er at forvandle Randers Q til en divisionsklub.

Læs mere »

Signe Duun i rødt og hvidt

Det gik ellers ikke efter planen i Signes karriere, men nu er glæden og en plads i landsholdslejren tilbage. Vores helt egen Signe Dunn er udtaget til landsholdet.

Læs mere »