Randers Q

Godt nytår! Her er vores nytårsforsæt:

Et nyt år skaber altid motivation for at indfri nye målsætninger, men faktisk har vi planlagt det hele på forhånd. Vi har masser af ting foran os, og herunder kan du se de vigtigste målsætninger for 2024.

Talenthold:

For vores talenthold vil vi indføre en spændende nyhed – nemlig en akademidag, hvor vi samles én dag om ugen på samme tid og sted. Dette vil skabe sammenhæng og mulighed for øget træning og udvikling for vores unge talenter. Efter tre år med pulserende energi og fuldt fokus på breddefodbold, er det blevet tid til at tage det næste skridt for vores talentfulde og super træningsparate gruppe af spillere. Vi er glade for at kunne præsentere vores “Akademidage” her i foråret 2024 – et program skræddersyet til at udvikle vores unge talenter uden at gå på kompromis med vores eksisterende bredde-setup, som vi fortsat vil udvikle på.


1. holdet:

Vores 1. hold har allerede imponeret i efteråret ved at vinde KS-puljen og sikre sig 3 point til forårsturneringen. Det gør os til forhåndsfavoritter, og det er en favoritværdighed vi må tage på os. Vi har store forventninger til holdet, men vi skal samtidig ydmygheden og tage én kamp ad gangen. Vi skal give vores bedste og efterlade alt på banen. Oprykning til 2. division er vores mål, og vi vil arbejde hårdt for at indfri det, både på og udenfor banen.


Partnerskaber og det kommercielle:

Partnerskaber og det kommercielle aspekt er også vigtigt for os. Vi vil ikke kun fortsætte med at styrke vores eksisterende partnerskaber, men også tilbyde øget synlighed, oplevelser og netværksmuligheder for dem. Samtidig ønsker vi at tiltrække nye partnerskaber, så vi kan udvikle projektet endnu mere og give både drenge og piger i byen lige muligheder. Vores eget brand vil også få en stor opgradering, og vi vil gøre en kæmpe indsat for at involvere hele byen og skabe en enorm opbakning i 2024.

Vi ønsker alle et godt nytår. 

CEPHEUS PARK VENTER

For første gang nogensinde, skal byens førstehold på kvindesiden spille på byens bedste hjemmebane – CEPHEUS PARK RANDES! Haderslev venter …

Læs mere »

PODCAST: LIVE fra QBIZZ

Mød Anders Gerber som er talentudviklingschef ved DBU, Formand Jacob Velling, Sportschef Morten Hyldgaard og anfører på 1. holdet Fria Brix.

Læs mere »