Vi skal tilbage på sporet mod IF Lyseng

Klar til revanche: Efter nederlaget mod Odense Q er vi klar til at få en sejr med hjem fra IF Lyseng lørdag kl. 13.00, på Lyseng Idrætspark!

Truppen mod IF Lyseng

Caroline “Caro” Jensen er tilbage
Caroline Jensen, den bundrutinerede midtbanespiller, var ikke med i vores sæsonåbner. Hendes fravær var tydeligt mærkbart på den centrale midtbane. Heldigvis er hun nu tilbage og klar til at styrke holdet, når vi står over for IF Lyseng på lørdag.

Asta Brandsøy er også tilbage
Vores unge back Asta, er også tilbage efter et forløb hvor hun har været ukampdygtig. Vi forventer ikke at hun er i kampform, men vi hvad hun kan bidrage med på banen, så derfor kommer hun til at spille en rolle. 

Tina Holm har brækket håndledet
En bet på keeper-fronten er et brækket håndled, som Tina desværre pådrog sig til Træning. Heldigvis er der flere om den post, og Stephanie er klar til kamp. Vi ønsker Tina god bedring, og håber på en hurtig retur.

Randers Q, B1913 & Odense Q har point med fra efterårets turnering. Derfor har vi 3 point, som vi kan bygge videre på, og dermed skabe en fordel for os selv, især efter nederlaget i sæsonåbneren. 

Din støtte på sidelinjen er en støtte til hele projektet

Kom ud og støt vores piger! De spiller god fodbold, og de er vores 1. hold på kvindesiden. Vær med til at sætte en dagsorden, hvor vi sammen skaber forudsætningen for at piger i Kronjylland ikke behøver at kigge langt efter at udfolde ambitioner. Din tilstedeværelse er en stemme, og det gør en forskel. Vi ses!

PODCAST: LIVE fra QBIZZ

Mød Anders Gerber som er talentudviklingschef ved DBU, Formand Jacob Velling, Sportschef Morten Hyldgaard og anfører på 1. holdet Fria Brix.

Læs mere »