Randers Q vs Odense Q – her er alt hvad du skal vide før kampen:

På lørdag kl. 11:45 går det løs, når vi sparker sæsonen i kvindeserien i gang! Vi tager i mod Odense Q på hjemmebane, på Volkswagen Park i Hornbæk. Kom ud og støt pigerne til 3 point, så vi kan komme godt fra land.

Truppen mod Odense Q 

Mulig debut til flere ungdomsspillere
I første kamp om point, kan der være mulighed for debut til Julie Frederiksen, mens Julie KC og Ida Hansen er klar til deres officielle debut. Alle 3 er spillere der normalt har optrådt på det talentfulde U17 hold. Bag disse udtagelser ligger en imponerende og dedikeret indsats fra spillerne, der har arbejdet flot for at opnå denne mulighed, i en kamp hvor sædvanlige profiler som Caroline Jensen #5 og Mia Knudsen #9 mangler. Samtidig siger vi også velkommen til Mie Bach, som tidligere har spillet på AaB’s akademi og deres U19 DM hold.

Gennemsnitsalderen på dagen
Med så mange ungdomsspillere i truppen, så lander gennemsnitalderen på ydmyge 18,14 år. Det er dog ikke noget der får Cheftræner Rasmus Lynge til at ryste på hånden, da kvaliteten stadig er på et godt niveau.

Cheftræner Rasmus Lynge har udvalgt ovenstående 14 spillere til kampen. Læs hvordan cheftræneren ser frem mod kampen længere nede.

Cheftræner Rasmus Lynge har ordet: 

Hvordan ser du frem til sæsonåbneren mod Odense Q?
“Efter flere måneder uden kampe om point savner vi at spille om noget der gælder, så det glæder vi os rigtig meget til. Det bliver godt at komme i gang igen, med de kampe der tæller.”

Hvad er det for et hold vi skal møde?
“Odense Q er nok det bedste hold i puljen, så vi skal være super skarpe med vores eget spil. Det er en absolut dygtig modstander, også i og med at setuppet omkring Odense Q er blevet optimeret ift. OB som er gået ind i det. Det betyder jo at deres “2. hold” som vi skal møde, kan være i endnu bedre forfatning end tidligere. Vi spillede 0-0 hos dem sidst vandt hjemme med 2-0, så jeg forventer en lige kamp.”

Er vores spillere klar til kamp?
“Som nævnt, så glæder vi os til at komme i kamp om point. Nu har vi spillet nogle gode træningskampe, men der er ikke det samme tændingsniveau når der ikke er point på spil. Så det bliver godt at få den dimension med. Vi er lidt udfordret på nogle positioner, men i Randers Q har man en transitionsstrategi der virker, og det betyder at vi kan holde os på et højt niveau, også selvom vi måske er ramt på en position eller to.” 

Hvad bliver afgørende for at få de 3 point? 
“Jamen vi skal jo egentlig bare score ét mål mere end de andre, så kan det blive afgørende. Spøg til side, så handler det for os om at vi er dygtige i vores defensive omstillinger, i vores genpres og selvfølgelig at vi får sat vores præg på kampen.” 

Randers Q har 3 dejlige point med fra efterårets turnering som de vandt. Derfor har vi et lille forspring, som vi kan bygge videre på, og dermed skabe en ekstra stor fordel for os selv. Odense har 1 point med fra efteråret, så derfor ville 3 point virkelig gøre en stor forskel.

Kampens profil: Signe Duun #20 

Signe Duun er denne uges kampprofil, da hun netop er vendt hjem fra landsholdspligter på det danske U17 Landshold. Efter 10 dage i Polen, og masser af spilletid, tror vi på en Signe Duun i topform og klar til opgøret mod Odense Q. Med en topfart på 30 km/t, så håber vi at Signe kan skabe udfordringer for Odense-bagkæden. 

U17 landsholdet formåede desværre ikke at kvalificere sig til EM-slutrunden, hvorfor Signe trænger til en sejr i lørdagens brav mod Odense Q. Vi er stolte af Signe og hendes præstationer i rødt og hvidt, og ønsker hende stort tillykke sine bedrifter.

Signe Duun i landsholdstrøjen ved EM-kvalen i Polen.

Line Jespersen #11 giver den fulde sæsonoptakt i vores podcast

I podcasten runder klubbens sportschef Morten Hyldgaard, sammen med Line Jespersen #11 hele efterårssæsonen, og ser frem mod den kommende. 16 gode minutter, og så er du godt klædt på til at følge holdet i et meget spændende forår, hvor vi er store favoritter til at rykke op i 2. division.

Amtsavisen lader også op til sæsonen

Randers Amtsavis har begået en artikel, som kan læses hvis du abonnerer på Randers Amtsavis. Den kan du læse lige her: Indleder oprykningsjagten uden ombejlet topscorer: – Jeg tror, alle ligaklubber har forsøgt

Din støtte på sidelinjen er en støtte til hele projektet

Kom ud og støt vores piger! De spiller god fodbold, og de er vores 1. hold på kvindesiden. Vær med til at sætte en dagsorden, hvor vi sammen skaber forudsætningen for at piger i Kronjylland ikke behøver at kigge langt efter at udfolde ambitioner. Din tilstedeværelse er en stemme, og det gør en forskel. Vi ses!

CEPHEUS PARK VENTER

For første gang nogensinde, skal byens førstehold på kvindesiden spille på byens bedste hjemmebane – CEPHEUS PARK RANDES! Haderslev venter …

Læs mere »