Vejle B var en god test

Nederlag, en god præstation og debut til Ida Hansen på 15 år - det var oplevelsen fra søndagens træningskamp mod 1. divisionsbejlerne fra Vejle B

Randers Q havde en hård udfordring, da de stod overfor Vejle B i søndagens træningskamp. Med Vejle på besøg, som blev nummer 4 i 2. division sidste efterår, blev det en sand test for holdet. Resultatet viste sig desværre at være et 1-2 nederlag, men det betyder ikke, at Randers Q ikke leverede en solid præstation. Holdet viste i perioder, at de har potentiale til mere og kan klare sig på et højere niveau. I store perioder af kampen dominerede vores vævre teknikere med pasningskombinationer som Vejlenserne havde svært ved at løse. 

En meget positiv oplevelse var debuten for 15-årige Ida Hansen, som imponerede med sit indhop. Derudover fik Julie KC også spilletid, og hun viste igen at hun er opgaven voksen. Cheftræner Rasmus Lynge var meget tilfreds med holdets præstation, kampens intensitet og særligt de unges indhop.

Nu venter en træningslejr i Malaga, hvor holdet skal finjustere detaljerne før forårets kampe begynder. Der bliver hård modstand, herunder en træningskamp mod et norsk 1. divisionshold. 

Holdet rejser til Malaga tidligt torsdag morgen, og vi har dem tilbage igen tirsdag eftermiddag. 

CEPHEUS PARK VENTER

For første gang nogensinde, skal byens førstehold på kvindesiden spille på byens bedste hjemmebane – CEPHEUS PARK RANDES! Haderslev venter …

Læs mere »