PODCAST – Mød Line Jespersen #11 som giver os en status på 1. holdet før lørdagens brag mod Odense Q

Ambitionerne, de unge, efterårets pointhøst, træningskampene og en tur til Malaga - det er emnerne som du kan blive klogere på i dette afsnit. Få et ærligt billede af 1. holdets status lige inden sæsonåbneren i weekenden.

I dag præsenterer vi en spændende podcast med vores særlige gæst, 1. holdets nr. 11 Line Jespersen. Vi kommer gennem emner som 1. holdets efterårssæson, træningskampene, transitionen af ungdomsspillere, og ikke mindst 15 årige Julie KC’s bemærkelsesværdige oprykning til 1. holdet. Vi udforsker også en interessant tur til Malaga og ser frem mod den kommende sæson, særligt med fokus på vores første kamp mod Odense Q på lørdag.

Med Line Jespersen som vores gæst dykker vi ned i detaljerne omkring efterårssæsonen og de vigtige træningskampe, der har forberedt holdet til den kommende udfordring, og de ambitioner der ligger for dette forår. Vi ser nærmere på, hvordan klubben håndterer transitionen af ungdomsspillere og hvilken betydning det har for holdets dynamik og potentiale.

Vi kigger også på træningslejren i Malaga, hvor holdet har fundet inspiration og samhørighed på tværs af taktik, personlige relationer og på tværs af ungdom og senior. Turen har styrket holdånden og forberedt spillerne til den spændende forårssæson forude.

Endelig retter vi fokus mod den kommende kamp mod Odense Q på lørdag. Spændingen og forventningerne er høje, og med vores perspektiver og Line Jespersens indsigt får lytterne en dybdegående forståelse af, hvad der venter holdet i den kommende kamp.

Tak fordi du lytter med.

CEPHEUS PARK VENTER

For første gang nogensinde, skal byens førstehold på kvindesiden spille på byens bedste hjemmebane – CEPHEUS PARK RANDES! Haderslev venter …

Læs mere »