‘KC’ på 15 år trækkes op på 1. holdet og får trøje nr. 6

Det unge midtbanetalent har gjort det så godt på U17 holdet, at hun på trods af sine bare 15 år, bliver en fast del af bruttotruppen på byens 1. hold.

Julie K. Christensen har gjort det så godt, at hun på trods af sine bare 15 år, bliver en fast del af bruttotruppen på byens 1. hold. En dedikeret indsats over en meget lang periode har gjort udslaget. Julie får tildelt trøjen med nr. 6 på ryggen.

Sportschef Morten Løbe Hyldgaard udtaler: “Vi er stolte af at se vores transitionsstrategi bære frugt allerede nu. Vi er glade for at unge piger har noget at drømme om ift. vores 1. hold, og at se en spiller som Julie tage det skridt nu er fantastisk. Jeg glæder mig til at se hende i kamp”

Julie har spillet på U17 holdet indtil nu, men fremadrettet kan hun altså være i spil til 1. holdets kampe, hvor der her i foråret er store ambitioner om at rykke op i 2. division.

Cheftræner Rasmus Lynge siger videre: “Det er i forvejen et ungt hold, og sammen med vores rutinerede kræfter, har vi et godt setup ift. at byde nye unge talenter velkomne. Julie har selvfølgelig en masse at lære endnu, men det er en spiller vi tror på at kan gøre sig gældende meget snart”

Julie har trænet med 1. holdet siden oktober måned.

I videoen herunder kan du lære Julie ‘KC’ lidt bedre at kende.

CEPHEUS PARK VENTER

For første gang nogensinde, skal byens førstehold på kvindesiden spille på byens bedste hjemmebane – CEPHEUS PARK RANDES! Haderslev venter …

Læs mere »