Randers Q vil være #gamechangers

Vi vil være med til at gøre en forskel for alle, der ikke føler sig inkluderet i vores fællesskab. Derfor er vi en del af Gamechanger-projektet.

Alle skal være velkomne i Randers Q – uanset seksuel orientering, hårfarve, hudfarve, skostørrelse eller alle andre former for forskelligheder!

Derfor er vi en del af projekt #Gamechanger, hvor vi sammen med DHF / DBU, DGI og DIF arbejder for at skabe et mere inkluderende foreningsmiljø, hvor der er plads til alle.
 
Nogle af de initiativer, vi kommer til at arbejde med er, at udvikle på vores frivilliges kompetencer, så de kan hjælpe vores spillere til at deltage i en super inkluderende kultur. Det gør vi via vores trænerlounge, som i marts 23 afholder seminar om emnet. Vi ønsker herefter at inddrage spillerne til at tage del i projektet, gennem dialog om det inkluderende fællesskab, og herefter implementerering af værdisæt som pigerne selv skal være med til at definere. samtidig bliver Randers Q PigeCamp 2023, også en #gamechanger pigecamp. 
 
Vi er stolte af at være med til at rykke til kulturen i vores idræt, så flere er trygge og føler sig inkluderede i vores trænings- og kampfællesskab. 
 
#Gamechanger er et initiativ, der er sat i søen af Idrættens Regnbuekoalition: DIF, DGI, DBU, Spillerforeningen, DHF, Pan Idræt, Amnesty International og Institut for Menneskerettigheder.
 
Læs mere her på www.blivgamechanger.dk

CEPHEUS PARK VENTER

For første gang nogensinde, skal byens førstehold på kvindesiden spille på byens bedste hjemmebane – CEPHEUS PARK RANDES! Haderslev venter …

Læs mere »