1. holdet lider nederlag i Aalborg Freja test

Det positive: Silje Laursen fra U17-holdet fik debut og leverede et fint indhop, som viser potentiale for fremtiden. Derudover god læring frem mod sæsonpremieren.

Randers Q stod lørdag over for en udfordrende kamp, da de mødte Aalborg Freja i en træningskamp. Desværre måtte holdet se sig slået med et resultat på 4-1 i en kamp præget af blæst og regn.

Manglen på offensiv kvalitet var tydelig under kampen, hvor Randers Q savnede to store profiler i form af Signe Duun, der befinder sig på landsholdstjeneste, og Mia Knudsen, som er ude at opleve verden. Disse fravær blev mærket på banen, og holdet ser frem til at få dem tilbage i truppen for at styrke den offensive del af spillet, mens andre spillere igen kan få sin vandte plads.

Aalborg Freja formåede at sætte Randers Q under pres gennem store dele af kampen, hvilket gjorde det svært for Randers Q at spille sig ud af situationerne. Dog var der også positive elementer at tage med fra kampen, herunder perioder med godt spil, som holdet kan arbejde videre på frem mod sæsonpremieren på lørdag.

Debut til Silje Laursen

Under kampen fik den talentfulde Silje Laursen fra U17-holdet sin debut og leverede et fint indhop, som viser potentiale for fremtiden.

Ok generalprøve

Selvom resultatet ikke gik Randers Q’s vej, var det en kamp præget af en god fight og læring, som holdet kan tage med sig, mens de forbereder sig til sæsonpremieren.

CEPHEUS PARK VENTER

For første gang nogensinde, skal byens førstehold på kvindesiden spille på byens bedste hjemmebane – CEPHEUS PARK RANDES! Haderslev venter …

Læs mere »