events

Vi afholder forskellige events hele året rundt. PigeCamp, landsholdture og meget mere.

18. marts 2023 | årsmøde
CrossBarRun 2023

Velkommen til den første udgave af CrossBarRun!
CrossBarRun er det ultimative sponsorløb, som kombinerer både almindeligt løb og Crossbar challenge. Det bliver vildt sjovt, og både trænere spillere, søskende, forældre, fætre og kusiner er velkomne til at deltage.

Vær med til at skrabe en masse penge ind til Randers Q, og deltag bagefter på årsmødet, hvor vi stiller skarpt på Randers Q, visionen og alle drømmene for pige- og kvindefodbolden i Randers.

CrossBarRun er for alle der har lyst til at løbe/sparke penge ind til Randers Q.

Programmet er ikke fastlagt, men det forventes at vare fra 10-12. 

Praktikken er ikke fastlagt. Hold øje med siden her. Arrangementet vil foregå på anlægget ved Romalt IF, samt Romalt Aktivitetshal.

Info kommer. 

18. marts 2023 | årsmøde
Årsmødet 2023

Velkommen til årsmødet 2023! Et helt nyt format, hvor vi samler alle forældre, spillere, trænere, ledere, moderklub-repræsentanter og partnere. 

Årsmøde – lyder det ikke lidt kedeligt? Måske, men det bliver det ikke! Programmet er slet ikke færdigt, men det bliver pakket med fede indslag, og vi gør det til en fest! Kom og hør om store og små drømme i Randers Q, og tag del i vores fælles eventyr.

 

Årsmødet er for alle spillere, forældre, trænere, ledere, moderklubber og partnere. 

Programmet er ikke færdigt, men det bliver IKKE kedeligt. Hold øje med siden her. 

Praktikken er ikke fastlagt. Hold øje med siden her. Arrangementet vil foregå i Romalt Hallen.

27 - 28 maj | Haderslev Cup
Haderslev Cup

Vi glæder os rigtig meget til at sende rigtig mange spillere afsted til Haderslev Cup, hvor vi også kommer til at blande holdene lidt på kryds og tværs. Det bliver helt kanon at komme afsted alle sammen.

Praktikken er ikke fastlagt. Hold øje med siden her.

Vi kampklar.

18. - 20. maj 2023 | Randers Q PigeCamp
Randers Q PigeCamp 2023

Randes Q er klar med 3 dage, med masser af god fodboldtræning, hoppeborg, sjove aktiviteter, slikbod, god frokost, lækker HUMMEL tøjpakke og masser af hygge. 

Randers Q PigeCamp er for alle piger mellem 7 & 15 år, som enten spiller fodbold nu, eller som godt kunne tænke sig at prøve det. Det sociale fællesskab vægtes højt, samtidig med at alle skal have mulighed for at lære nyt.

Trænerne på Randers Q PigeCamp sørger for et veltilrettelagt træningsprogram, hvor der også er masser af tid til hygge og sjove timer. Engagerede trænerne vil skabe et fedt miljø, hvor pigerne virkelig føler at de lærer nye fodbold-kompetencer – uanset hvilket niveau de er på, når de møder op. Trænerne får kvalificeret hjælp af de ældste Randers Q spillere.

Programmet er fra 09:00 – 15:00 de første 2 dage, mens den sidste dag er fra 09:00 – 12:00. Campen er ikke med overnatning.