Jacob Tind bliver Head of Coaching fra 1/8

Jacob får det overordnede ansvar for spillestil, holdudvikling, individuel udvikling, træningsindhold og sammenhæng i vores nye akademitilbud.
Jacob Tind - Ny Head of Coaching i Randers Q fra 1/8/24

Central rolle i talentudviklingen

Jacob kommer til at arbejde tæt sammen med vores trænere og ansatte i Randers Q, for at fremme talentudviklingen, også på tværs af årgange.

En vigtig opgave for Jacob bliver at udvikle vores træneres kompetencer og optimere træningsindhold og struktur. Dette gælder både holdtræning og individuel træning, som ofte kan være på tværs af aldersgrupper.

Hovedansvaret for Jacob Tind bliver også at sikre, at holdene konsekvent implementerer og efterlever spillestil og de tilknyttede principper. Disse tilpasses naturligvis aldersgruppen og skal afspejles både i holdtræning, individuel træning og i kampafvikling.

På denne måde sikres det, at klubben har fokus på udviklingen af individuelle talenter samtidig med at man arbejder mod fælles mål i en holdkontekst. Jacob får således en helt central rolle i talentudviklingsmiljøet.

Jeg er glad for at blive en del af Randers Q, samtidigt med, at jeg færdiggør min uddannelse til fysioterapeut.

Der er gode ting i gang allerede, og jeg glæder mig til at hjælpe klubben, staben og pigerne med at skabe et godt og sammenhængende fodboldmiljø.

Samtidigt vil jeg gerne sende en tak til Vildbjerg, som har været med til at forme mig som leder og menneske. Det håber jeg, Randers Q kan drage nytte af, i vores bestræbelser på at opnå en DBU Klublicens.
– Jacob Tind, Head of Coaching i Randers Q fra 1. august.

 

Kommer med erfaring fra lignende stillinger

Jacob kommer fra lignende stillinger i Silkeborg IF (Dr), Silkeborg IF Q og Vildbjerg SF/FC Midtjylland, og tager således massiv erfaring med sig. Randers Q bejler til pigelicensen i 2025, og derfor er Jacob Tind en kæmpe ressource at få ind i klubben ift. holdtræning og indhold, som fylder enormt meget i en licensklub.


”Vi er meget glade for at tilknytte Jacob Tind! Han har været i vores søgelys i flere år, og vi er sikre på at han kommer til at gøre en kæmpe forskel med sin store erfaring og knowhow fra lignende stillinger. Derudover er Jacob en ekstra ordinær behagelig person at arbejde sammen med – Vi glæder os!”
– Morten ‘Løbe’ Hydgaard, Talent- og Sportschef.

 

Randers Talent og Elite støtter op om ansættelsen 

Der er tale om en halvtidsansættelse på 18,5 time pr. uge, og derfor er det glædeligt at Randers Talent & Elite støtter op om ansættelsen økonomisk. Ansættelsen finansieres primært af Randers Q’s akademitilbud, mens Randers Talent & Elite støtter med de sidste 10%.

SÅ STARTER SLUTSPILLET: Randers Q vs IF Lyseng

Vi har vundet kvindeserien endnu en gang, præcis som sidste efterår. Nu skal vi finde de sidste procenter frem for at sikre os en fordel til foråret. Vigtige point er på spil allerede søndag kl. 13.00, når vi tager imod vores evige rivaler fra IF Lyseng på hjemmebanen i Romalt!

Læs mere »

CEPHEUS PARK VENTER

For første gang nogensinde, skal byens førstehold på kvindesiden spille på byens bedste hjemmebane – CEPHEUS PARK RANDES! Haderslev venter …

Læs mere »