Q Shop

Dansk Revision Randers - Hadsund - Hadsten. Nærvær er mere værd

Dansk Revision Randers - Hadsund - Hadsten er en del af en kæde med 29 selvstændige revisionskontorer fordelt over hele landet. I Randers, Hadsund og Hadsten er vi omkring 110 medarbejdere, og vi yder regnskabs- revisions- og rådgivningsydelser til små og mellemstore virksomheder.

Vi er lokalt forankret, da vi tror på, at vores kunder får den bedste rådgivning, når vi er tætte på deres forretning og hverdag. Vi kan relatere og forstå de udfordringer og potentialer kunderne står med, og sammen kan vi skabe mere værdi og være med til at realisere mål og drømme.

Vi sætter en stor ære i at engagere os i lokalsamfundet, og vi støtter op om bl.a. idræts -og foreningslivet. Vi tror på vigtigheden i sunde og solide lokalsamfund, så det er attraktivt og rart at bo der, hvor vi driver forretning - både for vores medarbejdere, for vores kunder og for resten i lokalsamfundet. Det er det vi mener med, at nærvær er mere værd.

I Dansk Revision bygger vi vores forretning på 3 værdier. Vi tror på, at nærvær i alt, hvad vi gør - netop gør forskellen. Vi er fagligt kompetente og stræber kontinuerligt efter at udbygge og vedligeholde denne stærke faglighed. Vi ved, at en stærk faglighed er medvirkende til vores succes som rådgivere. Vores personlige engagement er en driver både internt og eksternt.

Vores Diamantpartnere

Se alle sponsorere

Moderklubber

Randers Q er et klubsamarbejde mellem 8 klubber i Randers